ΓΛΥΦΑΔΑ

Bella Vespa, Italian & more

Το εστιατόριό μας στη Γλυφάδα, σας παρέχει το απόλυτο Italian – fusion φαγητό στο νομό Αττικής. Η κουζίνα του Bella Vespa, βασίζεται σε αυθεντικές Μεσογειακές γεύσεις εμπνευσμένη από όλο τον κόσμο. Το εστιατόριό μας, άνοιξε τις πόρτες του τον Νοέμβρη του 2015 και από τότε παραμένει ένας από τους πιό δημοφιλής προορισμούς γευσιγνωσίας στην Αθήνα και την Αττική γενικότερα. Διαθέτουμε, έτσι, πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης.

Το εστιατόριό μας παραμένει συχνή επιλογή από οικογένειες για τραπέζια βάπτισης, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και της άνοιξης. Το Bella Vespa διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο και κήπο, ανάλογα με την εποχή της βάπτισης του παιδιού σας σε συνδυασμό με ένα γευστικό μενού που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Κάθε Σάββατο, παρέχουμε ειδικά σχεδιασμένο παιδότοπο για τα παιδιά σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένη παιδαγωγό η οποία θα προσέχει τα παιδιά και θα τους απασχολήσει δημιουργικά ενώ απολαμβάνετε το φαγητό μας.

Σας περιμένουμε στο Bella Vespa!

KIDS CORNER

Το Kids Corner είναι ανοιχτό κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι.
Σε έναν χώρο διαμορφωμένο για τους μικρούς μας φίλους, όσο εσείς θα απολαμβάνετε το γεύμα σας, τα παιδιά σας θα διασκεδάζουν με ένα ατελείωτο παιχνίδι δημιουργικότητας.
Ωράριο λειτουργίας 13:00 – 19:00
VIEW MORE
TESTIMONIALS
  • To Bella Vespa είναι εντελώς διαφορετικό. Έχει εξαιρετική ατμόσφαιρα και ψαγμένα πιάτα. nou-pou.gr
  • Πράγματι η γεύση της χειροποίητης φοκάτσιας ήταν μοναδική. travelgirl.gr
  • Απλά μην φύγεις από το μαγαζί χωρίς να δοκιμάσεις πάβλοβα. Για κανέναν λόγο.
    oneman.gr
  • The team of Bella Vespa takes you on a ride to the tastes of Italy and the Mediterranean. theentertainerme.com
  • Έρχεται με φόρα για μια γευστική, γεμάτη cocktails και all day και night διάθεση σεζόν. athensmagazine.gr

© BellaVespa 2024. All rights Reserved.